Salina Turda, promovata intr-un documentar la televiziunea nationala japoneza

Email Imprimare PDF

 

Salina Turda, promovata intr-un documentar la televiziunea nationala japoneza

 

O echipa de la televiziunea nationala japoneza NHK se afla, joi, la Salina Turda, unde realizeaza un documentar pe care il va difuza in 15 septembrie, reprezentantii salinei spunand ca actiunea face parte din demersurile initiate pentru promovarea acesteia in strainatate.

Salina Turda a fost vizitata pana acum de turisti din Coreea de Sud, India si din China, dar si din Rusia si Ungaria.

"Avem un parteneriat cu o firma de turism din Bucuresti care aduce turisti din Japonia in Maramures, iar acum vrem ca acestia sa poposeasca pe traseu si la Salina Turda. De asemenea, vom promova salina si la targuri internationale de turism de la Moscova si Varsovia", a spus seful Serviciului Turism al Salinei Turda, Florin Vulturar.

De la inceputul anului si pana in 12 august, Salina Turda a fost vizitata de 303.000 turisti, din care circa 45 la suta au fost straini. in 2013, salina a fost vizitata de 343.000 de turisti.

In perioada 2008-2010, la Salina Turda au avut loc lucrari de reabilitare cu fonduri europene de aproape sase milioane de euro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Salina Turda, promovata intr-un documentar la televiziunea nationala japoneza