Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti

Email Imprimare PDF

 

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti

 

Sfarsitul saptamanii trecute a fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc de cand a inceput sezonul estival, cand aproximativ 95.000 de turisti s-au aflat la mare, precizeaza presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

Corina Martin a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in statiunea Mamaia gradul de ocupare a fost de aproape 100 la suta, potrivit Mediafax.

“Tocmai am incheiat cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc in acest sezon, un weekend plin care s-a lasat mai mult asteptat. Vremea nu a fost prielnica pentru vacantele pe litoral si pentru cei care pornesc de obicei joi, vineri in decizia de a pleca sau nu undeva in weekend conteaza stirile meteo. Gradul de ocupare a fost weekend-ul trecut de aproape 100 la suta in Mamaia si undeva in jur de 80-85 la suta in sudul litoralului. Din ce am discutat cu hotelierii, cu proprietarii de cluburi in privinta numarului de turisti, cu totii ne-au spus ca acesta a fost primul week-end plin. Doar vremea a facut ca pana acum sa avem un grad de ocupare mai scazut fata de aceeasi perioada din anul trecut”, a afirmat Corina Martin.

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti