Meshek Wings: 2014, decisiv pentru atragerea israelienilor pe litoralul românesc

Email Imprimare PDF

 

Meshek Wings: 2014, decisiv pentru atragerea israelienilor pe litoralul românesc

 

Luni, 7 iulie, la orele 22.00, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa a aterizat prima cursă charter pentru litoralul românesc cu turişti israelieni a Meshek Wings Tours Ltd - unul dintre primii 10 touroperatori din Israel - operată de compania Blue Air, se arată într-un comunicat de presă.

Până la ora actuală, peste 1000 de turişti israelieni au achiziţionat sejururi de 7 nopţi pentru staţiunea Mamaia de pe Litoralul românesc, prin Meshek Wings Tours Ltd. Seria de chartere se va derula pe întreg parcursul sezonului estival. Gradul de ocupare pentru zborurile programate este de circa 80%.

“Dacă pe Litoralul românesc va exista mai multă animaţie şi, evident, dacă turiştii noştri din acest an vor fi mulţumiţi de calitatea produsului, anul viitor vom organiza mai multe zboruri săptămânale către Constanţa. Riviera românească are potenţial, iar acest an va fi decisiv pentru atragerea pieţei israeliene. Amintesc că, dinspre Israel, pentru litoralul bulgăresc sunt organizate săptămânal 12 curse charter, iar pentru Grecia, câte 12 curse charter pentru Creta, respectiv 12 pentru Rhodos. Am început ceva mai târziu decât am anunţat seria de chartere pentru litoralul românesc deoarece vremea nu a fost deloc favorabilă în luna iunie, iar turiştii analizează cu atenţie prognozele meteo. Pe de altă parte, ştim că lunile iulie şi august vor fi caniculare, deci nu credem că vom întâmpina probleme de natură climatică”, subliniază Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings Tours Ltd.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Meshek Wings: 2014, decisiv pentru atragerea israelienilor pe litoralul românesc