Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, inaugurat in Harghita

Email Imprimare PDF

 

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, inaugurat in Harghita

 

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, avand o suprafata de aproximativ 5.200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid (Harghita), investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizata integral din fondurile salinei din statiune.

Strandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi strand, deteriorat si inchis de cativa ani. Potrivit sefului Serviciului Turism de la Salina Praid, Ilie Colorian, strandul se intinde pe o suprafata de 5.200 de metri patrati, din care luciul de apa este de 1.942 de metri patrati.

Costul unui bilet este de 25 de lei pe zi pentru adulti si de 15 lei pentru copii, strandul functionand zilnic, intre orele 10.00 si 20.00. Joia si sambata exista si program de seara, intre orele 21.00 si 23.00. Strandul de la Praid are doua bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adancime, care creste treptat pana la 90 de centimetri si apoi pana la adancimea maxima de 1,20 metri, scrie Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, inaugurat in Harghita