Investitie de 10 mil. lei intr-un complex balnear in Turda

Email Imprimare PDF

Investitie de 10 mil. lei intr-un complex balnear in Turda

 

Societatea care administreaza Salina Turda a investit 10 milioane de lei in complexul balnear Potaissa Spa, situat in centrul municipiului Turda, inaugurat vineri. Finantarea a fost asigurata dintr-un credit bancar garantat de Consiliul Local, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul SC Turda Salina Durgau SA, Vasite Tot, a declarat ca inaugurarea obiectivului va creste oferta turistica pentru cei care aleg sa viziteze Turda si imprejurimile orasului. Complexul balnear Potaissa Spa este amenajat in incinta unui vechi hotel din centrul municipiului si dispune de un bazin cu apa la o temperatura de 28 de grade Celsius, jacuzzi, sauna uscata si umeda, aparate fitness-cardio.

Societatea a investit in acest proiect peste 9,9 milioane de lei, finantarea fiind asigurata printr-un credit bancar garantat de Consiliul Local Turda si mai este necesara aducerea aparaturii medicale pentru tratamente balneo, a precizat Tot. Salina Turda a fost supusa, intre 2008 si 2010, unui proces de reabilitare cu fonduri europene de aproape sase milioane de euro. Inaugurarea salinei a avut loc in ianuarie 2010, in prezenta fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Turismului Elena Udrea.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investitie de 10 mil. lei intr-un complex balnear in Turda