Litoralul românesc va înregistra o creştere de 15-20% în 2014; hotelurile de 3 stele, cele mai cerute de turişti

Email Imprimare PDF

 

Litoralul românesc va înregistra o creştere de 15-20% în 2014; hotelurile de 3 stele, cele mai cerute de turişti

 

Litoralul românesc va înregistra o creștere de 15-20% în 2014 comparativ cu anul precedent, unii turisti optând cu predilecție pentru hotelurile de 3 stele, a declarat Aurelian Marin, director general al agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis.

,,Pe perioada de early booking s-a remarcat o creștere de 15% pentru litoralul românesc, iar prognozele de creștere la sfârșitul sezonului sunt de 15-20%. E posbil chiar și mai mult dacă sunt implementate voucherele de vacanță. Se remarcă în special o mult mai mare flexibilitate și adaptare a hotelierilor în funcție de sezonalitate, grad de ocupare, tendințe, vreme. Nu mai avem tarife încremenite tot sezonul, tarifele se mișcă în funcție de cum evoluează piața, ceea ce este normal’, spune Aurelian Marin.

Mamaia, Venus și Eforie Nord sunt stațiunile cele mai cerute de turiști.

,,În continuare sudul suferă, gradul de ocupare nu este satisfăcător în multe situații. Sunt puține hoteluri care se pot lăuda că au grade de ocupare comparative cu nordul (Mamaia).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Litoralul românesc va înregistra o creştere de 15-20% în 2014; hotelurile de 3 stele, cele mai cerute de turişti