Vacanta in Austria: 140.000 de romani au ales aceasta destinatie in sezonul rece

Email Imprimare PDF

 

Vacanta in Austria: 140.000 de romani au ales aceasta destinatie in sezonul rece

 

Austria a fost vizitata de 16,9 milioane de turisti in sezonul rece (noiembrie 2013 - aprilie 2014), iar cea mai populara destinatie a fost Viena, veniturile totale generate din turism in aceasta perioada depasind 11 miliarde de euro. Intre acestia se numara si 140.000 de turisti romani, numarul de innoptari depasind jumatate de milion.

Cei mai multi turisti straini au venit din Germania (5,5 milioane), urmati de cei din Olanda (950.000) si de cei din Elvetia (560.000). In ceea ce priveste turismul intern, s-a inregistrat un numar de 5,1 milioane de persoane care au ales propria tara pentru aceasta perioada, potrivit datelor Oficiului National de Turism al Austriei.

Printre destinatiile preferate s-a numarat Viena, aleasa de 2,6 milioane de turisti. Regiunile Tirol si Salzburg au fost alese de un numar mai mic de calatori in comparatie cu sezonul trecut, fapt cauzat in principal de lipsa zapezii.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta in Austria: 140.000 de romani au ales aceasta destinatie in sezonul rece