Filipescu (ANT): Ne asteptam la cresterea numarului de turisti din China si Republica Moldova

Email Imprimare PDF

 

Filipescu (ANT): Ne asteptam la cresterea numarului de turisti din China si Republica Moldova

 

Romania poate inregistra, in urmatoarea perioada, o crestere a numarului de turisti din China si Republica Moldova, a declarat, joi, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Razvan Filipescu, la Romanian Travel Forum.

"Ne asteptam la cresteri de turisti din Republica Moldova si din China, care vor veni in Romania. Acordam o atentie deosebita turismului de incoming, pentru ca acesta poate fi inima economiei. Avem discutii cu operatorii din turism pe problemele care ii preocupa, intre care reducerea TVA la serviciile din turism, legea tichetelor de vacanta pentru cresterea turismului intern. Ne vom zbate ca toate fondurile pe care le avem sa le folosim coerent pentru promovarea turismului romanesc pe plan extern, inclusiv prin campanii TV, in colaborare cu televiziuni internationale. Vom sprijini participarea Romaniei la peste 40 de targuri de turism internationale", a spus presedintele ANT.

Potrivit lui Filipescu, statisticile actuale evidentiaza o evolutie pozitiva a industriei turismului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.business24.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Filipescu (ANT): Ne asteptam la cresterea numarului de turisti din China si Republica Moldova