Avocatul familiei Habsburg: Castelul Bran nu este de vanzare

Email Imprimare PDF

Avocatul familiei Habsburg: Castelul Bran nu este de vanzare

 

Castelul Bran nu este de vanzare, a declarat avocatul familiei Habsburg, Corin Trandafir, care a precizat ca articolul aparut in publicatia britanica The Telegraph este "o compilatie intocmita pe baza unor informatii aparute pe internet cu ani in urma".

"Articolul este o compilatie intocmita pe baza unor informatii aparute pe internet cu ani in urma. Castelul Bran nu este de vanzare", a declarat avocatul Corin Trandafir. El a precizat ca, in cazul in care candva s-ar pune problema scoaterii la vanzare a Castelului Bran, va fi respectat "dreptul de preemtiune" al statului roman.

"In cazul in care candva s-ar pune problema, oricum trebuie respectat dreptul de preemtiune al statului. Dar, repet, castelul Bran nu este de vanzare", a mai spus avocatul Corin Trandafir, citat de Mediafax.

Totodata, Ministerul Culturii (MC) sustine ca nu a primit nicio instiintare privind vanzarea Castelului Bran, institutia afirmand ca va analiza documentatia in cazul unei notificari, in conditiile in care statul roman are drept de preemtiune.

"Nu a fost primita nicio instiintare (privind vanzarea castelului Bran, n.r. ). In cazul in care va exista o instiintare, Ministerul Culturii va analiza documentatia", se arata in raspunsul Ministerului Culturii.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Avocatul familiei Habsburg: Castelul Bran nu este de vanzare