OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma prin care iti poti plati vacantele prin WhatsApp si Viber

Email Imprimare PDF

 

OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma prin care iti poti plati vacantele prin WhatsApp si Viber

 

Agentia de turism OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma online full mobile din Romania pentru rezervari de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri si pachete super city break, prin telefon mobil, tableta, laptop sau computer, inclusiv prin aplicatiile WhatsApp si Viber. Investitia in platforma vivolis.ro, care functioneaza impreuna cu platforma RED Bookings pentru agentii de turism partenere, se ridica la 250.000 de euro.

Compania va investi inca 100.000 de euro in platforma vivolis.ro pana la sfarsitul anului 2015. Tot pana atunci, OVI Travel se asteapta ca vivolis.ro sa genereze venituri de aproximativ 1 milion de euro, vanzari de 35%-40% pentru pachete super city break (bilete de avion si cazare pana la 7 nopti) si pentru cazare, vanzari de 30% a biletelor de avion si restul pentru servicii care vor fi disponibile in curand (chartere, croaziere, asigurari, transferuri, rent a car si excursii optionale), sustine Raluca Ioana Dumitru, manager general OVI Travel.

Noutatea cu care vine platforma vivolis.ro este super city break-ul prin care clientii isi pot stabili o vacanta mai lunga decat printr-un city break standard, de pana la 7 nopti petrecute la destinatie. Vivolis.ro afiseaza in timp real tarifele pentru biletele de avion si cazare, iar utilizatorii isi pot crea singuri pachetele turistice si isi pot alege destinatia in functie de activitatile pe care vrea sa le practice in vacanta.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma prin care iti poti plati vacantele prin WhatsApp si Viber