Orasul din Romania inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Email Imprimare PDF

 

Orasul din Romania inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

 

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost.com.

Jurnalistii de la The Huffington Post le recomanda turistilor noua orase europene, a caror marime poate varia, dar care au in comun acelasi lucru - farmecul.

Printre aceste orase se numara si Sibiu din Romania, despre care huffingtonpost.com precizeaza ca a fost Capitala Culturala Europeana in anul 2007.

"Acest oras pietonal prietenos are un nivel superior (orasul de sus, n.r.) plin de numeroase locuri istorice, care este completat de un nivel inferior (orasul de jos, n.r.) cu case situate pe strazi pietruite. Nu este de mirare ca a fost Capitala Culturala Europeana in 2007", se spune pe site-ul The Huffington Post, potrivit Mediafax.

Turismul a devenit principala sursa de venituri a orasului Sibiu, dupa ce orasul a fost numit “Capitala Culturala a Europei” in 2007. Prin dezvoltarea infrastructurii si imbunatatirea legaturilor de transport, orasul atrage din ce in ce mai multi vizitatori.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Orasul din Romania inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa