Cât costă un bilet la programul "Litoralul pentru toţi"

Email Imprimare PDF

 

Cât costă un bilet la programul

 

Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, între 5 mai şi 15 iunie, în cadrul ediţiei de primăvară a programului "Litoralul pentru toţi", în ofertă fiind incluse unităţi de cazare din toate staţiunile din judeţul Constanţa.

Programul a fost lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai, iar oferta este diversificată şi include, în acest an, şi hoteluri care oferă turiştilor pachete all inclusive.

"Programul «Litoralul pentru toţi» se află la cea de-a 14-a ediţie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi agenţiile de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă", a spus preşedintele ALDD, Corina Martin.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cât costă un bilet la programul "Litoralul pentru toţi"