Cele mai cumparate destinatii pentru minivacanta de 1 Mai

Email Imprimare PDF

 

Cele mai cumparate destinatii pentru minivacanta de 1 Mai

 

Bulgaria, charterele pentru Grecia si Turcia, statiunile balneo, cele montane si litoralul romanesc, cu facilitati spa si piscine, sunt cele mai cumparate destinatii ale romanilor pentru minivacanta de 1 mai, au declarat reprezentantii mai multor agentii de turism.

"Noutatea este faptul ca deja au inceput primele curse charter catre insulele grecesti - Corfu, Creta, Rodos si foarte multi turisti aleg sa calatoreasca acum in debutul sezonului estival. Un interes sporit al turistilor in aceasta perioada, dar as spune ca nu numai, il observam pe descoperirea de noi destinatii pentru anul 2014. Ma refer, in principal, la insulele din zona Marii Ionice, cum ar fi Kefalonia, Lefkada, Parga, Corfu si Zakynthos. Pentru aceste zone agentia de turism Christian Tour a pregatit deja chartere care sa satisfaca cererea mare pentru zone neexplorate inca de marea masa de turisti romani", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour, citat de Agerpres.

Valoarea medie a unui astfel de pachet turistic, pentru aceasta perioada, este de 200-250 euro/persoana.

"Cele mai multe solicitari pentru minivacanta de 1 mai le avem pentru sejururi de 4-5 nopti pe litoralul bulgaresc, dar si pentru cel romanesc. Exista cerere pentru ambele destinatii, multi dintre turistii romani alegand prioritar litoralul bulgaresc in special pentru serviciile All Inclusive pe care le gasesc la hotelurile din aceasta zona. Odata cu Pastele, am dat startul la vacante, iar foarte multi romani isi pregatesc vacanta de vara pentru destinatii din Grecia, Turcia, Spania", a spus Marius Pandel.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai cumparate destinatii pentru minivacanta de 1 Mai