Cat au economisit romanii plecati in statiuni de Paste datorita vremii ploioase

Email Imprimare PDF

 

Cat au economisit romanii plecati in statiuni de Paste datorita vremii ploioase

 

Turistii care au petrecut minivacanta de Paste in statiuni au economisit jumatate din cat si-au propus sa cheltuiasca, din cauza vremii nefavorabile, care i-a tinut mai mult in camere, consumand, astfel, mai putin,potrivit unei analize a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

"Daca ploua, nu ai ce face in majoritatea statiunilor romanesti. Desi multi hotelieri au facut investitii, infrastructura de agrement, de care ar trebui sa se ocupe statul, este inca foarte slaba", a declarat agentiei MEDIAFAX Dragos Raducan, vicepresedintele FPTR.

El a spus ca majoritatea turistilor au avut optiuni reduse de cheltuire a banilor alocati pentru minivacanta de Paste.

"Pentru ca a plouat in multe zone din tara, turistii au stat in camere si au consumat din produsele aduse de acasa. Astfel, ei au cheltuit doar jumatate din sumele pe care le alocasera pentru aceste zile, in afara de cazare", a adaugat Raducan, potrivit Mediafax.

FPTR anuntase joi ca cei peste 90.000 de romani care vor pleca in statiuni de Paste vor cheltui aproximativ 28 de milioane de lei pe cazare si mic dejun, plus alte 21 de milioane de lei, diverse cheltuieli la fata locului.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cat au economisit romanii plecati in statiuni de Paste datorita vremii ploioase