Peste 40 de nave de croaziera au anulat acostarile la Odesa. Romania castiga 40.000 de turisti

Email Imprimare PDF

 

Peste 40 de nave de croaziera au anulat acostarile la Odesa. Romania castiga 40.000 de turisti

 

Peste 40 de nave de croaziera cu turisti americani si germani, programate sa ajunga in acest an la Odesa, vor evita portul din Ucraina din cauza situatiei tensionate din zona si il vor inlocui cu Constanta, primul astfel de vapor urmand sa soseasca duminica.

"Nava Artania, cu 1.051 de turisti americani, va ajunge duminica la 8 dimineata in Portul Constanta si va stationa pana seara. Vine de la Varna si va pleca la Istanbul", a declarat Gheorghe Marginean, proprietarul agentiei Karpaten Turism, care va asigura serviciile pe teritoriul Romaniei pentru pasagerii americani.

"Odesa a fost scoasa deja din programul de croaziere a peste 40 de nave cu turisti americani sau germani, care au anuntat ca vor acosta in cel mai apropiat port maritim, adica la Constanta. Tinand cont ca navele au in medie 1.000 de pasageri, Romania castiga 40.000 de turisti in acest context politic nefericit", a spus Marginean, citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Peste 40 de nave de croaziera au anulat acostarile la Odesa. Romania castiga 40.000 de turisti