Tarom introduce noi zboruri pentru sezonul de vara

Email Imprimare PDF

 

Tarom introduce noi zboruri pentru sezonul de vara

 

Compania aeriana nationala Tarom a inceput sezonul de vara 2014, oferind mai multe zboruri regulate precum si zboruri charter catre destinatii de vacanta.

Tarom deschide sezonul estival cu noile rute Bucuresti-Moscova si Iasi-Tel Aviv, iar in iunie va inaugura alte 2 zboruri Bucuresti-Stockholm si Iasi-Milano.

Pe langa cele 4 noi rute, Tarom a marit numarul de zboruri pe saptamana pentru urmatoarele destinatii: Geneva (3 zboruri/saptamana), Dublin (6 zboruri/saptamana), Praga ( 6 zboruri/saptamana), Amsterdam (14 zboruri/ pe saptamana), Chisinau ( 17 zboruri/saptamana), Beirut (3 zboruri/saptamana) si Amman (3 zboruri/saptamana).

Tot in aceasta vara, compania nationala Tarom a incheiat parteneriate pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucuresti catre: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud si din Cluj catre: Skiathos si Chania si din Iasi: Rhodos si Antalya.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom introduce noi zboruri pentru sezonul de vara