Vacanta la tara: Cat costa un sejur in satele Romaniei

Email Imprimare PDF

 

Vacanta la tara: Cat costa un sejur in satele Romaniei

 

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural ANTREC Romania lanseaza duminica o noua editie a programului "Vacanta la tara".

Ajuns la a XXIII-a editie, programul se desfasoara in perioada 23 martie — 13 iunie 2014 (exceptand perioada de Paste si 1 Mai).

Programul se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si, nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a propus valorificarea acestui program si prin Agentiile de turism membre, ca si in toamna trecuta.

Tarifele practicate vor fi la pensiuni de 2 margarete de 175 lei/persoana (150 lei/ persoana + 15 % comision Agentie), la pensiuni de 3 si 4 margarete de 225 lei/persoana (195 lei/ persoana + 15 % comision Agentie) si la pensiuni de 5 margarete de 290 lei/persoana (250 lei/persoana + 15 % comision Agentie).

In tarif sunt incluse 5 nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta la tara: Cat costa un sejur in satele Romaniei