Cel mai COOL job din lume! Calatoresti timp de 1 an in cele mai luxoase locuri din lume fara sa cheltui vreun leu!

Email Imprimare PDF

 

Cel mai COOL job din lume! Calatoresti timp de 1 an in cele mai luxoase locuri din lume fara sa cheltui vreun leu!

 

Daca ai visat intotdeauna sa duci un stil de viata asemanator cu cel al oamenilor foarte bogati, fara insa a cheltui vreun leu, trebuie sa stii ca exista job-ul perfect pentru tine!

O agentie de turism de lux cauta un norocos care trebuie sa calatoreasca, timp de 1 an, in jurul lumii, examinand cele mai luxoase hoteluri si resorturi.

„Vacanta prelungita” valoreaza nu mai putin de 1 milion de dolari, iar noul angajat va avea ocazia sa ajunga in locuri precum Insula Necker a lui Richard Branson, noul Champagne Lounge by David Furnish din Las Vegas, Velaa Private Island Hotel din Maldive, ori in cele mai exclusiviste statiuni montane din Europa.

Daca ar fi sa calatoresti in toate aceste locuri magnifice pe cont propriu, ar trebui sa scoti din buzunar cam 126.000 de lire sterline pentru o saptamana la Velaa Private Island Hotel sau 37.500 de lire sterline pentru o noapte pe Insula Necker.

Si inca nu ai auzit partea cea mai interesanta! Nu va trebui sa calatoresti singur, ci ,agetia de turism iti da posibilitatea sa iei cu tine o persoana draga!

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai COOL job din lume! Calatoresti timp de 1 an in cele mai luxoase locuri din lume fara sa cheltui vreun leu!