Hotelul de gheata de la Balea Lac, inaugurat de ambasadorii turismului romanesc

Email Imprimare PDF

 

Hotelul de gheata de la Balea Lac, inaugurat de ambasadorii turismului romanesc

 

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, impreuna cu sapte dintre ambasadorii turismului romanesc au inaugurat, joi, cel de-al noualea Hotel de gheata de la Balea Lac.

Grapini a spus ca, astfel, a dorit sa prezinte lumii "locuri unice" din Romania.

Delegatia, din care au facut parte si sapte dintre ambasadorii turismului romanesc - Elisabeta Lipa, Helmut Duckadam, Ovidiu Lipan Tandarica, Octavian Bellu, Dumitru Prunariu, naistul Nicolae Voiculet si directorul Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu, Constantin Chiriac -, dar si ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Huo Yuzhen, a participat la o scurta slujba tinuta in biserica de gheata de preoti de mai multe confesiuni.

Momentul religios a fost urmat de un scurt program artistic realizat de catre Nicolae Voiculet si actorul Constantin Chiriac, dupa care ministrul Maria Grapini, ambasadorul Huo Yuzhen si primarul localitatii Avrig, Arnold Klingeis, au taiat panglica la intrarea in Hotelul de Gheata, relateaza Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul de gheata de la Balea Lac, inaugurat de ambasadorii turismului romanesc