ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva

Email Imprimare PDF

 

ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva

 

Politia elvetiana a confirmat, luni, ca un avion al companiei Ethiopian Airlines, care se deplasa pe ruta Addis Abeba - Roma, a fost obligat sa aterizeze pe aeroportul din Geneva dupa ce a fost deturnat, adaugand ca unul dintre autorii deturnarii a fost arestat, relateaza BBC News Online.

Politia din Geneva a confirmat ca avionul companiei Ethiopian Airlines a aterizat neplanificat in orasul elvetian la ora 06.00 (07.00 ora Romaniei). Nimeni nu a fost ranit, iar situatia este "sub control". Aeroportul din Geneva a fost inchis.

Avionul, un Boeing 767, a fost "obligat sa se indrepte" catre Geneva.

Zborul 702, care plecase din Addis Abeba la ora locala 00.30 (23.30 ora Romaniei), urma sa ajunga in capitala italiana, Roma, la ora locala 04.40 (05.40 ora Romaniei).

Un pasager care urma sa se imbarce catre Bruxelles nu a putut intra in aeroport luni dimineata, relateaza site-ul elvetian 20min.ch. "Pista era stropita cu spuma", a explicat el, fara alte precizari. O alta pasagera, care se imbarca spre Roma la bordul unui avion easyJet, a aflat despre deturnarea unui avion de la un stewart al companiei low-cost.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva