Statiunea Busteni, grad de ocupare record in acest weekend

Email Imprimare PDF

 

Statiunea Busteni, grad de ocupare record in acest weekend

 

Mii de turisti au ales sa petreaca acest sfarsit de saptamana in statiunea Busteni, de pe Valea Prahovei, unde se serbeaza Zilele Orasului, pensiunile din zona partiei Kalinderu, unde au avut loc concerte in fiecare zi a week-end-ului, fiind complet ocupate.

Gradul de ocupare a locurilor de cazare in statiune a crescut semnificativ, a declarat Mihai Colesi, de la Centrul de Informare Turistica Busteni, citat de Mediafax.  

Potrivit acestuia, sute de turisti s-au adunat deja, duminica, la partia Kalinderu, unde la ora 12.00 incepe ultima serie de concerte organizate in cadrul Zilelor Orasului.  

Printre evenimentele organizate la Busteni s-a numarat Cupa Orasului la lupte greco-romane, care a reunit sportivi de la sapte cluburi din tara, castigatorii fiind premiati de catre campionul la box Lucian Bute si campioana la judo Alina Dumitru, ambii cetateni de onoare ai orasului Busteni.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Statiunea Busteni, grad de ocupare record in acest weekend