Tarife reduse pentru turisti in programul "O saptamana la munte"

Email Imprimare PDF

 

Tarife reduse pentru turisti in programul

 

Programul "O saptamana la munte" se va derula in perioada 9 februarie - 28 martie, iar tarifele vor fi cuprinse intre 161 lei si 368 de lei de persoana pentru un sejur de cinci zile, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Tarifele practicate in cadrul acestui program de catre hotelurile de la munte sunt neschimbate fata de anii trecuti, cu pana la 50% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele: la hotel, vila, cabana de doua stele -161 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila, cabana trei stele - 259 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila patru stele - 368 lei persoana/sejur (fara mic dejun).

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vineri, in perioada 09 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit.

Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispozitie aproape 700 de locuri pe serie.

Locurile vor fi vandute in peste 44 de agentii de turism din toata tara, ceea ce inseamna ca in cele 8 serii circa 5.600 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarife reduse pentru turisti in programul "O saptamana la munte"