Air France investeste 200 milioane euro in modernizarea clasei Business

Email Imprimare PDF

 

Air France investeste 200 milioane euro in modernizarea clasei Business

 

Air France continua investitiile in modernizarea scaunelor din aeronavele lung-curier si lanseaza noul model de cabine Business, conceput pentru o experienta de zbor unica. Programul va include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2.102 cabine Business, investitia totala ridicandu-se la 200 de milioane euro.

Aceasta este a doua etapa din "Best & Beyond" - procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a treia etapa va debuta in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere.

Primul zbor cu noile clase de calatorie va avea loc in luna Iunie 2014, data de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine si cu noul sistem de divertisment la bord. Intre iunie 2014 si iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier, peste 1.100 de scaune Premium Economy si peste 2.000 de cabine Business.

Scaunul se transforma intr-un pat la 180 de grade (foto), peretii laterali ai cabinei ofera intimitate iar castile anti-zgomot blocheaza orice zgomot exterior. Totodata, cabina dispune de o tetiera ajustabila din piele, spatii de depozitare incapatoare si variate, port USB, priza.

In plus, aceste 44 de aeronave vor avea cu aproximativ 200 de scaune Business mai putin, pentru o crestere a spatiului personal pentru fiecare pasager.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Air France investeste 200 milioane euro in modernizarea clasei Business