Turistii se bucura de zapada: Gradul de ocupare al hotelurilor in acest week-end pe Valea Prahovei

Email Imprimare PDF

 

Turistii se bucura de zapada: Gradul de ocupare al hotelurilor in acest week-end pe Valea Prahovei

 

Gradul de ocupare al hotelurilor pe Valea Prahovei pentru acest week-end este sub 50% deoarece inca sunt blocate drumurile din sudul tarii, multe rezervari fiind chiar anulate din considerente meteo, a declarat, sambata, Anda Baciu secretar general al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

"Pentru saptamana viitoare este asteptat un grad de ocupare de 70%-80%. Sunt numeroase facilitati pentru elevi, studenti si pensionari, reduceri si servicii incluse in pachete", a spus Anda Baciu pentru Agerpres.

In toate statiunile din Prahova caile de acces principale sunt deszapezite si mai ales drumurile catre partii sunt curatate, precizeaza reprezentantii Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

"In Poiana Brasov, aproape toate hotelurile sunt pline, iar multi turisti se cazeaza acum in oras, in Brasov. Ne asteptam ca numarul turistilor sa creasca in urmatoarele zile", a precizat Christian Macedonschi, presedintele Asociatiei de Dezvoltare Turistica din judetul Brasov.

Autoritatile din Romania se asteapta la un an bun pentru turismul autohton, in special in ceea ce priveste intrarile de turisti din Austria, avand in vedere ca s-a remarcat o crestere semnificativa a interesului pentru turismul cu rulote auto, motociclete si a celui de tip city-break, in special pentru destinatiile Bucuresti si Sibiu, sustine Autoritatea Nationala de Turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Turistii se bucura de zapada: Gradul de ocupare al hotelurilor in acest week-end pe Valea Prahovei