Topul destinatiilor preferate de turistii romani in 2014

Email Imprimare PDF

 

Topul destinatiilor preferate de turistii romani in 2014

 

Principalele destinatii externe spre care se vor indrepta turistii romani in 2014 raman Bulgaria, Grecia si Turcia, in principal datorita accesibilitatii transportului, preturilor, serviciilor si traditiei.

Principalele mijloace de transport cu care se deplaseaza turistii romani catre aceste destinatii sunt automobilul pentru Bulgaria si Grecia, iar pentru Turcia, ordinea preferintelor este avionul (in special pentru regiunea Antalya), automobil si autocar (pentru litoralul turcesc de la Marea Egee).  

"In Grecia, se observa o orientare a romanilor catre insule, in special catre cele din nord. Liderul topului este insula Thassos, recomandata familiilor cu copii si datorita faptului ca este usor accesibila pe cale rutiera din Romania", a declarat pentru Agerpres Sebastian Constantinescu, director general al agentiei Travel Planner.  

"Aceasta este urmata de Corfu, Lefkada. O insula care va fi lansata anul acesta pe piata romaneasca este Samothraki, o destinatie mai salbatica si mai rurala, dedicata iubitorilor naturii si linistii. Clientii care cauta in Grecia servicii 'all inclusive' trebuie sa inteleaga ca serviciile sunt aici, ca diversitate, sub cele din Turcia si Bulgaria. Pe de alta parte, este recomandabil in Grecia sa iei masa la taverne, sa incerci mai multe plaje, sa vizitezi", a spus Sebastian Constantinescu.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Topul destinatiilor preferate de turistii romani in 2014