Salina Turda, inclusa intr-un top mondial al destinatiilor incredibile

Email Imprimare PDF

 

Salina Turda, inclusa intr-un top mondial al destinatiilor incredibile

 

Salina Turda a fost inclusa intr-un top 25 al destinatiilor de calatorie incredibile din lume, despre care turistii nici nu stiu ca exista, potrivit site-ului american Business Insider.

Astfel, Salina Turda este listata in acest clasament in contrast cu atractii turistice traditionale, cum sunt cetatea Vaticanului din Roma, turnul Eiffel din Paris sau catedrala Westminster din Londra.

Salina Turda este descrisa ca fiind o mina de sare din Transilvania, Romania, care a devenit o atractie turistica populara incepand cu anii '90. Desi dateaza din secolul al 17-lea, mina are in prezent un carusel si un amfiteatru.

Printre destinatiile turistice prezentate in top se mai numara Cripta Capucinilor din Roma, decorata cu oasele a peste 3.700 de corpuri umane, considerata a fi cea mai infioratoare destinatie turistica din Italia, si craterul de lava din Derweze, Turkmenistan, creat accidental de geologii sovietici in anul 1971, in timp ce forau dupa gaze naturale, transmite Mediafax.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Salina Turda, inclusa intr-un top mondial al destinatiilor incredibile