CRĂCIUN 2013. Cât te costă să-ţi petreci Crăciunul în Bucovina sau alte locuri din ţară?

Email Imprimare PDF

 

 CRĂCIUN 2013. Cât te costă să-ţi petreci Crăciunul în Bucovina sau alte locuri din ţară?

 

CRĂCIUN 2013. Sărbători pe litoral-preţuri de la 250 lei de persoană pentru două nopţi de cazare la pensiune. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va deschide de Crăciun şi e rezervat până după Anul Nou. Crăciun la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului - 810 lei un sejur de patru zile. Sejur de cinci

Sejur de cinci zile în Bucovina, la preţuri ce pornesc de la 1.100 de lei

Cei care ajung în Bucovina de sărbători pot petrece un sejur de cinci zile la pensiuni din Suceviţa sau Voroneţ la preţuri ce pornesc de la 1.100 - 1.200 de lei. Turiştii sunt îmbiaţi cu bucate bucovinene, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai, dar şi saună sau baie cu lapte şi miere.

Crăciun la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului - 810 lei un sejur de patru zile

Turiştii care aleg să petreacă sărbătorile în Bistriţa-Năsăud au posibilitatea să închirieze cabane în zona Colibiţa, cu sume cuprinse între 800 şi 1.500 de euro, dar şi să se cazeze la un hotel de patru stele, cu 400 de euro pentru cinci nopţi, all inclusive, sau la Castelul Dracula.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va deschide de Crăciun şi e rezervat până după Anul Nou

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea ca temă, în această iarnă, "Baroque in Ice", atât în ceea ce priveşte amenajarea camerelor, cât şi organizarea evenimentelor. Hotelul, a cărui construcţie a început deja, va fi inaugurat de Crăciun şi e rezervat aproape în totalitate până după Anul Nou.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri CRĂCIUN 2013. Cât te costă să-ţi petreci Crăciunul în Bucovina sau alte locuri din ţară?