Partiile de schi din Romania se deschid. Vezi aici cand

Email Imprimare PDF

 

Partiile de schi din Romania se deschid. Vezi aici cand

 

Autoritatile locale din statiunile montane de pe Valea Prahovei spun ca sunt pregatite pentru deschiderea sezonului de iarna 2013-2014, in zona fiind asteptata prima zapada consistenta pentru deschiderea partiilor.

Primaria din Sinaia, singura statiune din tara care are un domeniu schiabil de altitudine, a anuntat ca deschiderea sezonului de iarna va avea loc la data de 20 decembrie, turistii avand aici la dispozitie 20 de partii si trasee de schi cu grade de dificultate usoare, medii si ridicate.

In cursul verii a fost demarat aici un proiect in valoare de aproximativ 7 milioane de euro finantat prin Programul Operational Regional privind realizarea unei instalatii de zapada artificiala pentru inzapezirea partiilor si traseelor situate in golul alpin Furnica, respectiv Valea Soarelui 1 si 2, Laptici 1 si 2, Subtelescaun 1 si 2, Valea Dorului Varianta si traseele de schi Varianta 1 si 2.

Cluj: Partia Feleacu, cel mai apropiat loc de municipiul Cluj-Napoca unde se poate schia, fiind situata la doar cativa kilometri de oras, se va deschide la inceputul lunii decembrie.

Harghita: Peste 20 de partii de schi omologate in judet, niciuna nu este deocamdata practicabila

Hunedoara: Turistii sunt asteptati la schi in statiunea Straja. Stratul de zapada masoara circa 40 de centimetri. De doua zile au fost pornite tunurile de zapada artificiala.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.business24.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Partiile de schi din Romania se deschid. Vezi aici cand