România participă la Târgul de Turism Tour&Travel din Varșovia

Email Imprimare PDF

 

România participă la Târgul de Turism Tour&Travel din Varșovia

 

Autoritatea Națională pentru Turism și șase companii românești din domeniul turismului participă, în perioada 28-30 noiembrie a.c., la Târgul de Turism “Tour&Travel” ce se desfășoară la Varșovia, în Polonia.

Participarea la evenimentul de la Varșovia se înscrie în campania de promovare a României ca destinație turistică și asigură o foarte bună difuzare a informației despre oferta turistică a României, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de ANT.

Standul României, amenajat de către Autoritatea Națională pentru Turism, a obținut la cea de a 21-a ediție a Târgului de turism ”Tour&Travel” un premiu în cadrul concursului Homo Turisticus pentru cel mai original și profesionist stand, se precizează în comunicat.

Manifestarea funcţionează ca o bursă de contacte între furnizorii de servicii din diverse țări și firmele poloneze, facilitând accesul celor interesați la cele mai noi informații din domeniu și fiind un bun prilej de prezentare a celor mai noi informaţii din branşă.

Președintele ANT, Răzvan Filipescu, este prezent la Târgul de Turism “Tour&Travel” și în următoarele două zile va avea o serie de întâlniri cu vicepreședintele Organizației pentru Turism a Poloniei, Elżbieta Wąsowicz Zaborek, secretarul general al Camerei de Turism a Poloniei, Tomasz Rosset, directorul Institutului pentru Turism, dr Krzysztof Łopaciński, președintele Agenţiei Poloneze pentru Dezvoltarea Turismului, Michał Nykowski.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri România participă la Târgul de Turism Tour&Travel din Varșovia