Veste buna pentru turisti: prima telegondola dotata cu wireless

Email Imprimare PDF

 

Veste buna pentru turisti: prima telegondola dotata cu wireless

 

Austriecii ocupa pozitii fruntase cand vine vorba de turism, datorita calitatii partiilor, unitatilor de cazare, si nu numai, insa asta nu ii opreste sa inoveze. Recent, in regiunea de schi Hochkönig a fost inaugurata prima telegondola din Austria dotata cu internet wireless.

“Din dorinta noastra permanenta de a oferi turistilor servicii suplimentare, s-a nascut si aceasta idee de a dota una din cele mai solicitate telegondole «Kings Cab» cu acces wirelles si acces la aceasta platforma informationala”, a declarat inginerul Michael Emberger, directorul companiei de instalatii de cablu Bergbahnen Höchkonig.

Accesul la internet respectiv la platforma informationala Mountainment este asigurata pe toata lungimea cablului telegondolei  si anume 2 km.

La un click distanta, turistii pot afla informatii despre prognoza meteo, harta si starea partiilor, evenimente, etc., care pot fi accesate pe durata timpului petrecut in telegondola.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

 

 Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Veste buna pentru turisti: prima telegondola dotata cu wireless