Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat la Miercurea Ciuc: minus 11 grade Celsius

Email Imprimare PDF

 

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat la Miercurea Ciuc: minus 11 grade Celsius

 

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat,azi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 11 grade Celsius.

Meteorologul de serviciu de la Statia meteo Miercurea Ciuc, Lado Gabriella, a declarat ca minima de minus 11 grade Celsius a fost inregistrata la ora 6.30 si a stagnat la aceeasi valoare timp de o jumatate de ora.

Meteorologul Pal Emeric de la Centrul Meteorologic Targu Mures a afirmat ca valoarea termica inregistrata la Miercurea Ciuc este cea mai scazuta temperatura din tara an actualul sezon.

Gerul s-a instalat si la Toplita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 10 grade Celsius, iar in celelalte localitati ale judetului minimele au fost de minus 9 grade Celsius la Joseni si la Statia Meteo Bucin.

Cea mai ridicata temperatura consemnata, joi dimineata, de meteorologii din Harghita a fost de minus 7 grade Celsius la Odorheiu Secuiesc, scrie mediafax.ro

In judet este bruma si inghet la sol, iar pe Varful Bucin stratul de zapada masoara 11 centimetri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.turism.bzi.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat la Miercurea Ciuc: minus 11 grade Celsius