Zăpadă de peste 40 de centimetri. Traseele turistice din Munţii Făgăraş au fost închise

Email Imprimare PDF

 

Zăpadă de peste 40 de centimetri. Traseele turistice din Munţii Făgăraş au fost închise

 

Traseele turistice din Munţii Făgăraş au fost închise din cauza riscului de producere a avalanşelor, în condiţiile în care stratul de zăpadă la Bâlea Lac măsoară 44 de centimetri şi continuă să ningă.

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Regional (CMR) Transilvania Sud Sibiu au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că stratul de zăpadă la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, este de 44 de centimetri şi continuă să ningă.

"Stratul de zăpadă a fost măsurat la ora 14.00. Atunci se înregistrau 44 de centimetri de zăpadă şi va continua să ningă până mâine (marţi -n.r.). Temperaturile în zona Bâlea vor scădea, în noaptea de luni spre marţi, până la minus 8 - minus 10 grade Celsius", au declarat reprezentanţii CMR.

Potrivit acestora, la Păltiniş, la ora 14.00, se înregistrau 36 de centimetri de zăpadă.

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza ninsorilor abundente, traseele montane din Munţii Făgăraş au fost închise.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Zăpadă de peste 40 de centimetri. Traseele turistice din Munţii Făgăraş au fost închise