Cand se deschide cel mai mare strand cu apa sarata din Transilvania

Email Imprimare PDF

 

Cand se deschide cel mai mare strand cu apa sarata din Transilvania

 

Cel mai mare strand cu apa sarata din Transilvania, cu o suprafata de aproximativ 5.600 de metri patrati, se construieste la Praid, in urma unei investitii de 1,55 milioane de euro, realizata din fondurile salinei din statiune.

"Este cea mai mare investitie la niveul societatii si chiar la nivelul ministerului. La sfarsitul anului va fi realizata in proportie de 80 la suta si termenul de predare la cheie a strandului este 30 aprilie 2014. Dupa previziunile mele, se si realizeaza pana atunci", a declarat directorul Salinei Praid, Seprodi Zoltan, citat de Mediafax.

Reprezentantul constructorului, Ioan Petrea de la compania Izorep Targu Mures, a spus ca, din punct de vedere arhitectural, ansamblul de la Praid "depaseste orice constructie de gen" ridicata pana in prezent in Romania.

"Aici va fi cel mai mare ansamblu de acest gen din toata Transilvania. Vom avea doua bazine, pentru adulti si pentru copii, cu bar inclus in bazin, in apa, lumini ambientale, un sistem modern de filtrare si de barbotare a apei, vom avea restaurant, zona de plaja sus, la etaj, cat si jos, in zona piscinelor", a afirmat Ilie Colorian, seful Serviciului Turism al Salinei Praid.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cand se deschide cel mai mare strand cu apa sarata din Transilvania