Autobuze speciale pentru turisti, de la Brasov la Poiana Brasov

Email Imprimare PDF

 

Autobuze speciale pentru turisti, de la Brasov la Poiana Brasov

 

Turistii care vin la Brasov si vor vrea sa ajunga in Poiana Brasov vor beneficia de o linie speciala de transport, "Poiana Expres", care va intra in functiune din 29 noiembrie si va dedicata in special celor care doresc sa ajunga pe partiile de schi din statiune, pretul unui bilet fiind de 5,5 lei.

Potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov, noua linie, care va asigura legatura intre Gara CFR Brasov, centrul orasului si statiunea Poiana Brasov, va intra in functiune incepand cu 29 noiembrie, cu titlu experimental, fiind dedicata in special turistilor care vor sa ajunga pe partiile de schi din statiune, in sezonul de iarna.

"Dorim sa venim in intampinarea brasovenilor si turistilor care vor sa se deplaseze in statiune. Momentul ales pentru aceasta masura are legatura cu deschiderea sezonului de ski si credem ca, prin demersul nostru, vom fi un sprijin pentru cei ce vor sa ajunga pe partiile din Poiana Brasov. De asemenea, prin infiintarea acestei linii, intentionam sa contribuim la masurile luate de municipalitate pentru a fluidiza circulatia rutiera pe Drumul Poienii si in interiorul statiunii", a declarat directorul general al RAT Brasov, Cristian Radu, citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Autobuze speciale pentru turisti, de la Brasov la Poiana Brasov