Grapini: Romanii cunosc mai putin de 40% din frumusetile tarii

Email Imprimare PDF

 

Grapini: Romanii cunosc mai putin de 40% din frumusetile tarii

 

Romanii cunosc mai putin de 40% din atractiile tarii si sunt foarte multe locuri turistice amenajate in ultimii ani despre care nu se stie prea multe, a declarat luni ministrul pentru IMM si Turism, Maria Grapini, la targul de turism World Travel Market de la Londra.

Ea a spus ca a constatat "cu mare dezamagire" ca romanii nu cunosc totusi locurile care s-au creat si s-au dezvoltat pentru petrecerea timpului liber si a vacantelor.

"Sunt foarte multe locuri. Nu stiu cata lume stie de Baile Figa (judetul Bistrita-Nasaud), unde exista si tratatment, si namol, nu stiu cine stie de aquapark-ul din Satu Mare, deschis anul acesta. Nu stiu cati au vizitat in ultima perioada Tusnadul, cu obiective turistice extraordinar de importante. Daca am face un chestionar, nu stiu cati ar sti de Lacul cu Muschi, cu o flora si fauna unica nu doar in Romania, unde mergi ca pe elastic pe suprafata apei. Nu stiu cati au mai fost in ultima perioada la Colibita, sa vada cat de frumos este acolo", a afirmat ministrul, citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Grapini: Romanii cunosc mai putin de 40% din frumusetile tarii