Brasov: Tarifele la teleferic au fost majorate pentru acest sezon de iarna

Email Imprimare PDF

 

Brasov: Tarifele la teleferic au fost majorate pentru acest sezon de iarna

 

Consiliul Local Brasov a majorat, joi, cu 3-5% tarifele de acces la transportul pe cablu in Poiana Brasov fata de anul trecut, o urcare simpla cu telecabina urmand sa coste in acest sezon de iarna 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copiii cu varsta de 6-12 ani.

"Sunt corelari de tarife raportat la nivelul anului trecut la care am luat in calcul o indexare tinand cont de rata inflatiei ,majorarea tarifelor la apa, gaze, energie electrica, in asa fel incat sa si mentinem un tarif acceptabil pentru cei care utilizeaza transportul pe cablu, dar nici sa fim in situatia de a nu acoperi cheltuielile de utilizare a transportuilui pe cablu si a domeniului schiabil. Cresterea este intre 3 si 5%", a declarat primarul George Scripcaru.

Iubitorii de schi pot folosi si abonamente pentru transportul pe cablu in Poiana Brasov care costa de la 140 de lei pentru o zi adulti si 80 de lei pentru copii, la 530 de lei pentru sase zile pentru adulti si 275 de lei pentru copii pentru aceeasi perioada. Abonamentul pentru doua zile costa 225 delei pentru adulti si 125 delei pentru copii, iar pentru trei zile, 315 lei pentru adulti si 165 delei pentru copii. 390 de lei este pretul unui abonament pentru adulti si 200 de lei pentru copii pentru patru zile, iar pentru cinci zile un abonament costa 470 delei pentru adulti si 245 pentru copii.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Brasov: Tarifele la teleferic au fost majorate pentru acest sezon de iarna