CNAB: Profit brut de 76 de milioane de lei in primele noua luni

Email Imprimare PDF

 

CNAB: Profit brut de 76 de milioane de lei in primele noua luni

 

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a inregistrat, in primele noua luni, un profit brut de 76 de milioane de lei, si venituri totale de 488 milioane lei, in crestere cu 7,5% fata de aceeasi perioada a anului 2012.
Profitul brut obtinut in perioada ianuarie - septembrie este de trei ori mai mare decat cel bugetat pentru intregul an 2013, in timp ce veniturile totale intregul an au fost estimate la 650 de milioane de lei.

De asemenea, traficul de pasageri a fost in crestere in intervalul mentionat.

Pe cele doua aeroporturi bucurestene - "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu" - s-a inregistrat un trafic total de peste 5,866 milioane de pasageri si 73.031 miscari aeronave comerciale (aterizari si decolari). Fata de aceeasi perioada a anului trecut, numarul pasagerilor a crescut cu aproximativ 1%.

Evolutia traficului aerian pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti se inscrie in tendinta generala inregistrata la nivel european.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri CNAB: Profit brut de 76 de milioane de lei in primele noua luni