Conferința Europeană de Ecoturism

Email Imprimare PDF

 

Începe Conferința Europeană de Ecoturism

 

În perioada 23-25 octombrie 2013, la Poiana Brașov va avea loc a II a ediție a Conferinței Europene de  Ecoturism organizată de Asociația de Ecoturism din România (AER), în cadrul Rețelei Europene de Ecoturism (ECOLNET), susținută de Comisia Europeană. Conferința va reuni profesioniști din sectorul ecoturismului din întreaga lume.

Participanții vor lua parte la dezbateri provocatoare în ceea ce privește înțelegerea actuală și dezvoltarea în viitor a unor inițiative comune de ecoturism în Europa. Participanţii vor avea, de asemenea, ocazia de a se bucura de unele dintre cele mai interesante oferte de ecoturism din Carpații Românești: căutarea cărărilor lupilor, urșilor și a râșilor în pădurile Carpaților; plimbări la pas sau cu bicicleta de-a lungul potecilor, care traversează peisaje spectaculoase cu înaltă valoare naturală în Europa; descoperirea urmelor unei istorii îndelungate a culturii multi-etnice a Transilvaniei și multe alte surprize.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Conferința Europeană de Ecoturism