Wizz Air converteste partial comanda actuala in aeronave A321

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air converteste partial comanda actuala in aeronave A321Wizz Air converteste partial comanda actuala in aeronave A321

 

Compania aeriana low cost Wizz Air a anuntat vineri ca va converti din comanda viitoare 26 de aeronave A320 in aeronave Airbus A321.

In prezent, compania are o flota de 45 de aeronave Airbus A320 si va converti partial comanda incat sa acopere expansiunea retelei de destinatii. 

Airbus A321 este cea mai mare aeronava din gama A320, avand o autonomie mai mare in comparatie cu A320. Avand aceeasi anvergura a aripilor ca A320, este cu 7m mai lung si poate transporta in plus 40 de pasageri, permitand astfel acoperirea cererii pe cele mai populare rute Wizz Air.

Recent, compania Wizz Air a anuntat noi rute pe sectoare de zbor mai lungi, spre tari ca Israel, Azerbaijan, EAU si Rusia. Aceste aeronave de capacitate mai mare vor fi folosite pentru unele dintre aceste noi rute.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air converteste partial comanda actuala in aeronave A321