Zborul transatlantic low-cost de 300$ este tot mai aproape

Email Imprimare PDF

 

Zborul transatlantic low-cost de 300$ este tot mai aproapeZborul transatlantic low-cost de 300$ este tot mai aproape

 

Pentru multe companii aeriene din intreaga lume, odata cu lansarea noilor modele de avioane, respectiv Boeing 787 Dreamliner construit din carbon compozit si urmat anul viitor de un similar Airbus A350, ideea de zboruri pe distante lungi, transoceanice, cu tarife low-cost dar profitabile devine tot mai atractiva, noteaza Business Week.

Norwegian Air Shuttle, primul transportator low-cost care a comandat noul model Boeing 787 Dreamliner, doreste, de asemenea, sa fie printre primele companii aeriene ce deschide aceasta linie de zbor transatlantic la tarife scazute, asa cu, de altfel, a declarat directorul executiv Bjørn Kjos pe 10 octombrie intr-un interviu la sediul Bloomberg New York.

Norvegienii au socat, de-a dreptul, pe multi observatori din industria aeriana anul trecut, cu un plan masiv de comanda de avioane noi; in total 222 de aparate Boeing si Airbus, nordicii mizand pe o crestere uriasa pe segmentul low-cost, de cursa lunga. Compania a vandut deja pana acum bilete pe ruta New York - Peninsula Scandinavica pentru mai putin de 300 de dolari cursa, dus sau intors.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Zborul transatlantic low-cost de 300$ este tot mai aproape