Unde au plecat romanii in vacanta de vara si cat au cheltuit

Email Imprimare PDF

 

Unde au plecat romanii in vacanta de vara si cat au cheltuitUnde au plecat romanii in vacanta de vara si cat au cheltuit

 

Peste 70% dintre angajatii din mediul urban au avut concediu in vara acestui an. Cei mai multi au ales destinatiile din Romania, avand un buget mediu de aproape 1.700 de lei.

„76,7% dintre persoanele din mediul urban, care sunt active pe piata muncii au avut concediu de odihna in vara acestui an (lunile iunie – august)”, se arata in cel mai recent studiu Mednet Marketing Research Center.

Orasenii intervievati care nu au avut concediu in aceasta vara (23,3%) sunt mai degraba persoane care lucreaza in sectorul privat, cu varsta peste 45 de ani.

Durata medie a concediului de vara a fost de 15 zile libere, angajatii din sectorul public avand, in medie, 20 zile de concediu, iar cei din sectorul privat beneficiind, in medie, de 11 zile de concediu.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde au plecat romanii in vacanta de vara si cat au cheltuit