Facilitarea vizelor poate crea 2,6 milioane de noi locuri de muncă în economiile APEC

Email Imprimare PDF

 

Facilitarea vizelor poate crea 2,6 milioane de noi locuri de muncă în economiile APEC

 

Un nou raport efectuat de Organizația Mondială a Turismului și World Travel&Tourism Council arată că facilitarea vizelor ar putea crea până la 2,6 milioane de noi locuri de muncă în economiile APEC, până în anul 2016.

Raportul “Impactul facilitării vizelor în economiile APEC” indică faptul că deși a existat o colaborare de succes și o evoluție pozitivă în ceea ce privește facilitarea vizelor în regiunea APEC, inclusiv abordările progresive pentru a implementa noi politici de eliberare a vizelor, 21% dintre turiștii internaționali așteptați să sosească în țările APEC în perioada 2014-2016 vor fi nevoiți să obțină o viză tradițională, înainte să poată călători sub politicile actuale de vize.

Facilitarea vizelor pentru acești turiști ar putea crea 2,6 milioane de locuri de muncă în plus în economiile APEC, până în anul 2016, și încă 89 miliarde de dolari ameriani în veniturile turismului internațional, se arată într-un comunicat al WTTC.

“Raportul arată clar faptul că a face din facilitarea vizelor o prioritate națională se poate traduce în beneficii socio-economice semnificative în termeni de venituri și locuri de muncă, generate de creșterea cererii turistice”, a declarat secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Facilitarea vizelor poate crea 2,6 milioane de noi locuri de muncă în economiile APEC