Brașovul găzduiește în luna octombrie Transylvania Wine Fair 2013

Email Imprimare PDF

 

Brașovul găzduiește în luna octombrie Transylvania Wine Fair 2013

 

În perioada 18 - 20 octombrie 2013 se va desfășura la Brașov prima ediție “Transylvania Wine Fair”, manifestare care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de vinuri, băuturi alcoolice, cafea și ciocolată, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru băuturi, echipamente și tehnologii pentru industria băuturilor, reviste și bloguri de specialitate. Evenimentul este organizat de Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions.

Pe parcursul primei editii “Transylvania Wine Fair”, se vor desfășura activități de mare interes care să capteze interesul a cât mai multor vizitatori, respectiv: degustări, seminarii tematice pentru lucrătorii din HoReCa, demonstrații de artă culinară, workshop-uri, invitați speciali, concursuri.

“Pe lângă faptul că Transylvania Wine Fair pătrunde pe o piață neexploatată momentan în Brașov, acesta oferă și numeroase alte oportunități pentru cei care vor onora invitația noastră: prezentarea/promovarea noilor produse; atragerea de noi clienti din domeniul HORECA (vor fi invitați la Degustare manageri de hoteluri/restaurante din Poiana Brașov, Valea Prahovei, Râșnov, Bran); vânzarea directă a produselor către o piață receptivă și dornică de acest gen de evenimente și studierea ofertelor concurenților”, se arată în invitația organizatorilor.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Brașovul găzduiește în luna octombrie Transylvania Wine Fair 2013