Trei statiuni de interes national din Suceava se asociaza intr-o zona de dezvoltare turistica

Email Imprimare PDF

 

Trei statiuni de interes national din Suceava se asociaza intr-o zona de dezvoltare turistica

 

Primarii statiunilor turistice de interes national din judetul Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, au decis, marti, asocierea in vederea infiintarii unei zone de dezvoltare turistica, urmand sa fie inclusa in strategia de dezvoltare pentru finantare in perioada 2014-2020.

Cele trei localitati se vor asocia ulterior si cu Consiliul Judetean Suceava astfel incat sa realizeze impreuna documentatia pentru includerea in strategia nationala privind exercitiul financiar european 2014-2020 a unui pol de dezvoltare turistica.

Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat ca s-a stabilit ca aceasta asociere va depune la Ministerul Dezvoltarii documentatia necesara pentru declararea zonei de munte a judetului drept pol de dezvoltare turistica in strategia pe care Guvernul o va depune la Comisia Europeana pentru exercitiul financiar 2014-2020.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Trei statiuni de interes national din Suceava se asociaza intr-o zona de dezvoltare turistica