Asociaţia Litoral: În această vară, românii au cheltuit mai puţin la mare

Email Imprimare PDF

 

Asociaţia Litoral: În această vară, românii au cheltuit mai puţin la mare

 

Numărul de turişti în staţiunea Mamaia a crescut în acest sezon estival cu până la 5%, dar a scăzut în sudul litoralului, spune preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, precizând că românii au cheltuit mai puţin în această vară pe litoral.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, la deschiderea Bursei Litoral - Delta Dunării, că în această vară românii au ales litoralul românesc în locul altor zone de la mare şi că va continua campania de promovare a acestei destinaţii turistice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În ceea ce priveşte numărul de turişti, avem o creştere uşoară pe Mamaia, până spre 5 la sută, per total, prin comparaţie cu anul trecut, o scădere însă mai accentuată pe sudul litoralului. Cred că este mai important nu atât faptul că poate nu stăm foarte bine în privinţa numărului de turişti, cât faptul că am reuşit să atragem o imagine favorabilă pentru litoralul românesc în acest an. O campanie puternică de promovare pe care cu ajutorul presei am reuşit să o ducem şi astfel am reuşit, cred eu, să atragem un capital de imagine pozitivă pentru litoralul românesc. Important este că românii s-au îndreptat cu altă atitudine spre litoralul românesc, au ales mai mult litoralul românesc în defavoarea altor zone de litoral şi ne interesează ca în continuare să ducem această campanie de promovare atât pe piaţa românescă, cât şi pe alte pieţe internaţionale", a afirmat Corina Martin.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.economica.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Asociaţia Litoral: În această vară, românii au cheltuit mai puţin la mare