Hotelul Continental din Cluj a fost vândut cu 5 milioane de euro

Email Imprimare PDF

 

Hotelul Continental din Cluj a fost vândut cu 5 milioane de euro

 

"Hotel Continental" din Cluj-Napoca a fost cumpărat de firma clujeană Napocamin SRL cu suma de 5 milioane de euro, a anunțat lichidatorul judiciar al SC Ardeleana SA Alba Iulia, care a reușit să vândă acest imobil după mai multe tentative de a valorifica acest activ.

“Societatea profesională Expert Insolvenţă SPRL în calitate de lichidator judiciar al SC Ardeleana SA Alba Iulia - în faliment aduce la cunoștință publică faptul că în urma procedurii de vânzare directă, desfășurată în conformitate cu prevederile art.118 din Legea nr.85/2006 și hotărârea adunării creditorilor SC Ardeleana SA din 12.07.2013, nu au fost depuse supraoferte, drept pentru care societatea Napocamin SRL Cluj-Napoca a fost declarată adjudecatar al imobilului cunoscut sub denumirea „Hotel Continental” situat în Cluj-Napoca, str. Napoca, nr.1 jud. Cluj, la preţul de 5.000.000 Euro. Termenul limită până la care puteau fi depuse supraoferte a fost data de 23.08.2013”, se arată în comunicatul societății lichidatoare.

Ofertantul este omul de afaceri Ioan Bene (45 de ani) din Cluj-Napoca, care derulează activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, fiind acționar principal la societatea Napocamin SRL Cluj-Napoca, scrie Ziarul Unirea.

Înainte de a deveni proprietar, acesta declara că intenționează să reabiliteze complet clădirea simbol din centrul Clujului și să aducă imobilul la standardele unui hotel de 5 stele.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul Continental din Cluj a fost vândut cu 5 milioane de euro