Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana

Email Imprimare PDF

 

Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana

 

Aeroportul International din Timisoara va fi inchis pentru o saptamana, din cauza unor reparatii la pista de aterizare/decolare.

Aeroportul International din Timisoara va fi inchis incepand din 24 august, de la ora 20.00, pana la 1 septembrie, la ora 17.00, iar in acest interval cursele aeriene vor fi redirectionate pe aeroportul din Arad, transmite Mediafax.

In aceasta perioada, companiile Wizz Air si Carpatair isi vor mentine cursele si orele nemodificate, in timp ce compania Lufthansa va avea o cursa pe zi, de luni pana duminica, fata de trei cate sunt in prezent, cu destinatia Munchen (Germania).

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinatia Bucuresti si retur, de luni pana vineri, o singura cursa pentru aceeasi destinatie, fata de doua cate sunt acum, pentru ziua de sambata, 31 august, iar duminica, 1 septembrie, vor fi doua curse Tarom cu destinatia Bucuresti si retur.

Cursa charter spre Heraklion (Grecia) va decola, luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad la ora 12.00, cu o ora mai tarziu, fata de ora stabilita pe aeroportul International din Timisoara, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00, fata de ora 15.50, cand decola de la Timisoara.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana