Pasagerii vor avea Internet broadband fara intreruperi in avion, chiar si deasupra oceanelor

Email Imprimare PDF

 

Pasagerii vor avea Internet broadband fara intreruperi in avion, chiar si deasupra oceanelorPasagerii vor avea Internet broadband fara intreruperi in avion, chiar si deasupra oceanelor

 

Liniile aeriene vor putea oferi in curand pasagerilor internet de mare viteza in timpul zborului, fara intreruperi, chiar si deasupra oceanelor, datorita evolutiei serviciilor prin satelit, iar companiile specializate promit ca, odata cu scaderea costurilor, broadband-ul in avion va deveni gratis.

Aceasta este cu siguranta o veste buna pentru romani, in conditiile in care ocupa locul al doilea in topul tarilor europene care petrec cel mai mult timp pe Internet.

Conexiunile care asigura in prezent serviciile de internet in zbor, improvizate din servicii destinate telefoanelor mobile si televiziunii DTH, vor fi inlocuite de semnale puternice, concentrate pe aeronave, transmise de sateliti performanti.

Cererea semnificativa pentru servicii de internet de mare viteza in avion genera suficiente afaceri pentru a facilita scaderea costurilor, astfel ca broadband-ul in zbor va deveni intr-un final gratis, potrivit directorilor executivi din industrie.

In prezent, conexiunile la internet in avion ofera viteze scazute de descarcare, sunt intrerupte de numeroase "zone moarte" si nu satisfac pasagerii, noteaza Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pasagerii vor avea Internet broadband fara intreruperi in avion, chiar si deasupra oceanelor