Protocol de colaborare pentru dezvoltarea sectorului turistic din sudul litoralului

Email Imprimare PDF

 

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea sectorului turistic din sudul litoralului

 

Consilierii locali din Mangalia au aprobat joi, într-o şedinţă extraordinară, un protocol de colaborare între municipiul Mangalia şi Consiliul Judeţean Constanţa, privind dezvoltarea şi promovarea sectorului turistic din sudul litoralului. Conform documentului, cele două părţi vor identifica măsurile necesare elaborării proiectelor de investiţii pentru dezvoltarea turismului şi a economiei locale.

Primul asemenea proiect vizează Herghelia Mangalia, care va fi redată circuitului turistic, în următoarele zile, în urma implicării reprezentanţilor CJC. Potrivit conducerii instituţiei, la Herghelia Mangalia se vor relua cursele cu cai pur sânge arab, apreciate atât printre localnici, dar mai ales în rândul turiştilor, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Mangalia.

În baza aceluiaşi protocol, Primăria Mangalia şi Consiliul Judeţean vor colabora în vederea susţinerii şi organizării unor campanii de informare publică, privind potenţialul turistic pe care îl oferă staţiunile litoralului românesc şi Herghelia Mangalia.

La şedinţa de joi a CL Mangalia, s-a mai aprobat încheierea unui alt protocol de colaborare cu un grup de firme specializate în organizarea de evenimente, în vederea atragerii unui număr mai mare de turişti în această zonă a litoralului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Protocol de colaborare pentru dezvoltarea sectorului turistic din sudul litoralului