Cel mai important eveniment internațional de promovare turistică din Prahova și Brașov

Email Imprimare PDF

 

Cel mai important eveniment internațional de promovare turistică din Prahova și Brașov

 

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova anunță organizarea în luna noiembrie a acestui an a celui mai important eveniment internațional de promovare turistică din Prahova și Brașov, “Criteriul primei zăpezi”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-29 noiembrie 2013, în șase stațiuni montane de top: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Râşnov şi Poiana Braşov.

Scopul evenimentului este promovarea turismului activ, a vacanţelor legate de sporturile de iarnă în cele două destinaţii, se arată într-un comunicat de presă.

După succesul de anul trecut, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, iniţiator al acestui proiect, extinde aria evenimentului, prin parteneriat cu asociaţia similară din Braşov, de la trei zile şi trei staţiuni prahovene, la şase staţiuni montane, cele mai importante la nivel naţional pentru sporturile de iarnă.

Evenimentul este susţinut de Ministerul Economiei, Autoritatea Naţională pentru Turism, ANAT, autorităţi locale şi antreprenori din domeniul turismului din cele șase staţiuni vizate. Infotripul face parte din caravana „Vacanţă în ţara mea” a Federaţiei Asociaţiilor pentru Promovarea Turismului din România.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai important eveniment internațional de promovare turistică din Prahova și Brașov